Vihdoin pystymme kertomaan apukeinosta, jolla osa ravintoloista voi lisätä mahdollisuuksiaan onnistua uudessa nousussa ja ilman lisäinvestointeja kokeilla uusia palvelumalleja!

Tämän mahdollistaa yhteistyö Stadin AO:n, Helsingin elinkeino-osaston ja Uudenmaan TE-palveluiden yhteistyöprojekti ”Makoisaduuni” yhdessä M01 ja Treamerin kanssa. Tavoitteemme on saada ravintoloille mahdollisuus maksimoida myyntinsä, työllistää taas ihmisiä ja saada kokonaispyörä pyörimään.

M01 mahdollistaa palveluiden digitalisoinnin ja lisämyynnin sovelluksen avulla. M01 tarjoaa tueksi myös koulutusta, miten saada ravintoloiden somenäkyvyyttä parannettua ja sitä kautta palveluita tunnetummaksi. Sovelluksen avulla ravintola voi viedä omat ruokalistansa verkkoon ja kaiken tilaustoiminnan voi hoitaa apin kautta. Tämä mahdollistaa mm. sen, että asiakkaan ruoan osto ei ole kiinni siitä, mikä on rajoitusten mukainen paikkatilanne! Ruoan voi hakea joko ravintolasta tai ravintola voi valita, onko kuljetuspalveluita. Kuljetuspalvelun mallin ravintola voi valita ite. Nyt on mahdollista kokeilla vaikka omaa ruokatoimittajaa, joka voi tarvittaessa kuljetusten lomassa vaikka ohjata ovella asiakkaita tilaamaan apin kautta. Ajatuksena maksimoida asiakasmäärä rajoituksista huolimatta. Tarvittavan työvuoron uudella toimenkuvalla tai minkä tahansa muun työvuoron voit avata Treameriin. Treamerin avulla tekijät saadaan paikalle hyvinkin nopeasti, jopa alle tunnissa.

Ihan parasta tässä on se, että pystymme tarjoamaan ravintoloille rahanarvoisia etuja palvelumallin lisäksi! M01 tarjoaa palvelunsa ravintoloille ilmaiseksi kesän ajan ja sen jälkeen -75% alennuksella, kun ilmoitat rekisteröityessäsi koodin ”MAKOISADUUNI”. Treameriin kirjautuessaan ravintola saa 10 ensimmäistä työtilausta ilman palvelumaksua koodilla ”MAKOISADUUNI”.

Työllisyyspalveluissa on työttömien määrä kasvanut valtavasti viime kuukausien aikana. Meidän palveluissamme on paljon ensimmäistä työtään koskaan odottavia henkilöitä erilasilla taustoilla, alalta työttömäksi jääneitä sekä erilaisia ammattilaisia, joilla oli halu päästä joustavastikin tekemään töitä. Mukana on myös Stadin AOn opiskelijoita, jotka tarvitsevat ravintola-alalle koulutussopimuspaikkoja ja palkkatyötäkin.

Ravintola:

 • Lataa M01 -sovellus sovelluskaupasta
 • Lataa Treamer
  • Rekisteröi yrityksesi
  • Avaa työpaikka
  • Anna palautetta työntekijälle

Työtä tarvitseva:

 • Lataa Treamer sovelluskaupasta
 • Täytä tietosi, varmista henkilöllisyytesi ja lataa verokorttisi
 • Muutamassa tunnissa olet valmis vastaanottamaan työtä
 • Jos olet Helsingin TYPin asiakas, kysy lisätietoja tarvittaessa

Jokainen, joka haluaa auttaa ravintoloita nousuun:

 • Lataa M01 sovelluskaupastasi
 • Käytä mahdollisimman paljon palveluita!

 

Otsikon kuva: Photo by Jay Wennington on Unsplash

Petra Morbin

Petra Morbin

Innostuu mahdollisuuksien luomisesta ja uuden rakentamisesta

Leave a Reply