Huippuduuneja Oodin Sinun kokoinen työ -rekrytapahtumassa ti 3.9. klo 13-15

 

Tapahtumassa rekrytoivat:

 

Enjoy: kokkeja, à la carte-, tilaus- ja baaritarjoilijoita

Digtalents Helsinki: valokuvaaja, audiovisuaalisen alan tuottaja, videokuvaaja, graafinen suunnittelija, ohjelmoija

Attendo: Siistijä/hoiva-apulaisia, hoiva-avustajia, lähihoitajia

Scandic Hotels: kokkeja tarjoilijoita

Helsingin kierrätyskeskus ry: lajittelu- ja hinnoittelutehtävät, myymälä- ja logistiikkatehtäviä, esimiestehtäviä myymälä-ja logistiikkapuolella

Barona: taloushallinnon tai muu hallinnollinen assistentti, reskontranhoitaja, laskuttaja, tallentaja

SOL Palvelut Oy: siivous-, kiinteistö- tai turvallisuusalalla

Helsingin NMKY ry: Tuntitöitä vertaisohjaajille, työkokeiluja

Espoon kaupunki: satoja työpaikkoja kaupungin eri toimialoilta

 

ENJOY

 

Kokkeja

 

Haluatko ravintola-alan duunin kaikilla mausteilla? Etsimme palvelukseen keittiöhommien kuninkaallisia, tekijämiehiä ja -naisia, jotka eivät tyydy pelkkään porkkanaan?

ENJOY tarjoaa töitä ravintoloiden ja hotellien keittiöissä ympäri maan. Kiinnostaapa vakipaikka kaupungissa tai kausityö sesongin aikana tunturissa tai vaikka ravintolalaivalla, ENJOY voi järjestää sen. Edellytämme hakijalta alan koulutusta ja jo muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Iloista työtä pelkäämätöntä asennetta ja paineensietokykyä.

 

Á la carte tarjoilijoita

 

Tarjoilijana vastaat vieraiden viihtyvyydestä ja haluat luoda ikimuistoisia asiakaskokemuksia. Työ on vuorotyötä ravintolan aukioloaikojen puitteissa, niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa ruoka- ja juomatilausten vastaanottamista, tuotteiden suosittelua sekä kassatoimintojen hallintaa.

 

Ravintoloissa saat olla oma itsesi ja palvella asiakkaita rennolla otteella. Olethan á la carte tarjoilutaitoinen ja puhut myös englantia.

 

Sinulta tulee löytyä voimassa oleva hygienia- sekä anniskelupassi.

 

Tilaustarjoilijoita

 

Etsimme tilaustarjoilijoita.

Tilaisuuden luonteet vaihtelevat kokouslounaista vaativiin istuviin illallisiin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutehtävistä ja koet että asiakkaiden kokonaisvaltainen viihtyminen on sinulle tärkeää työssäsi. Pidät kiireessä työskentelemistä ja olet positiivinen persoona. Työtehtävät saattavat sisältää itsenäisiä työtehtäviä, mutta saatat myös toimia osana isoa tiimiä riippuen tilaisuuksien luonteesta. Oma-aloitteisuus ja tiimissä toimiminen onkin tärkeä osa persoonaasi.

 

Edellytämme

 

-kokemusta tarjoilijan tehtävistä

-hygieniapassia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä joustavasti ja sopivasti oman elämäntilanteesi mukaan. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle sekä lisä-ansioita haluaville.

 

Baaritarjoilijoita

 

Tarjolla on vauhdikkaita duuneja baaritiskin kiinnostavammalla puolella.

Etsitpä vakituisen baarimestarin pestiä kaupungista tai sesonkiluonteista kausityötä baarimikkona tunturissa tai terassilla, ENJOY voi järjestää sen. Emme kuitenkaan valitse baarimikoksi ketä tahansa, ja siksi asiakasyrityksemme innostuvat pelkästä osaavien baarityöntekijöidemme odotuksesta.

DIGITALENTS HELSINKI

 

Digitalents Helsinki on 18–29-vuotiaiden pääkaupunkilaisten luova ja innovatiivinen yhteisö, joka tarjoaa asiakkailleen ohjelmisto-, tieto- ja viestintäteknologian sekä media-alan palveluita.

 

Voit hakea avoinna olevia paikkojamme, jos täytät seuraavat ehdot. Digitalents Helsingin avoinna olevat paikat ovat Helsingin kaupungin palkkatukipaikkoja.

 

 • Sinun tulee olla helsinkiläinen 18–29-vuotias.
 • Sinulla tulee olla tutkinto, jonka olet suorittanut ammattiopistossa tai ammattikorkeakoulussa.
 • Mikäli olet 18–25-vuotias työtön työnhakija ja olet ollut työttömänä 6 kuukautta eli olet ilmoittautunut TE-palveluihin etkä ole tehnyt keikkatöitä.
 • Mikäli olet 26–29-vuotias työtön työnhakija ja olet ollut työttömänä vähintään 12 kuukautta eli olet ilmoittautunut työttömäksi TE-palveluihin etkä ole tehnyt keikkatöitä.
 • Edellisestä palkkatukijaksosta kaupungilla tulee olla kulunut vähintään 2 v.
  Työn toteutuspaikka: Helsinki

 

Työaikamuoto: Päivätyö

Viikkotyöaika: 38h 45min

Tehtäväkohtainen palkka: 2300 €/kk

 

Valokuvaaja

 

Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa kuvaajaa. Kuvaajan tehtäviin kuuluu erilaisten valokuvausprojektien suunnittelu, toteutus ja koordinointi yhdessä työryhmän kanssa. Kuvia käytetään sosiaalisessa mediassa, painotuotteissa ja verkkosivuilla sekä mobiili-appseissa. Graafisen suunnittelun ja verkkotuotannon perusteista on etua,

 

Tehtävään edellytetään toisen asteen tai korkea-asteen koulutus. Hakijan tulee hallita valokuvauksen kaluston käytön ylläpidon monipuolisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii valokuvien jälkikäsittelyssä käytettävien ohjelmistojen ja tekniikoiden hallintaa. Edellytämme lisäksi oma-aloitteisuutta ja vahvaa motivaatiota omaa työtä kohtaan.

 

Audiovisuaalisen alan tuottaja

 

Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa audiovisuaalisen alan tuottajaa. Hän hallitsee AV-projektien suunnittelun ja koordinoinnin sekä hänellä on tuntemusta tuotantojärjestelmistä. Tehtävään edellytetään vähintään 2. asteen tai korkea-asteen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta audiovisuaalisista tuotannoista ja tuotannon ohjaamisesta ja työryhmien vetämisestä.

 

Etua on kokemuksesta ja mahd. koulutuksesta käytettävyyden, verkkopalveluiden ja tv- /elokuvatuotannon projekteista. Toivomme myös markkinointi- ja asiakaspalvelukokemusta. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja vahvaa motivaatiota ja yhteistyötaitoja.

 

Videokuvaaja

 

Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa videokuvaajaa, joka hallitsee digitaalisten kuvausprojektien suunnittelun ja toteuttamisen. Videokuvaajan tehtäviin kuuluu erilaisten ohjelmien, mainoskuvausten, presentaatioiden ja somen liikkuvan kuvan suunnittelu ja koordinointi yhdessä työryhmän kanssa. Työtä tehdään studiossa ja maastossa

 

Tehtävään edellytetään alan 2. asteen tai korkea-asteen koulutus sekä videokuvauksessa käytetyn kaluston ja yleisimpien editointiohjelmien hallitseminen. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja vahvaa motivaatiota omaa työtä kohtaan.

 

Graafinen suunnittelija

 

Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa graafista suunnittelijaa, jonka tehtäviin kuuluu erilaisten tuotteiden suunnittelu ja toteutus. Työssäsi tulet vastaamaan mainostoimiston projektien graafisesta ulkoasusta. Suunnittelijan tehtäviin kuuluu myös nettisivujen suunnittelu ja toteutus yhdessä työryhmän kanssa.

 

Tehtävään edellytetään graafisen alan koulutus sekä luovuutta ja innostuneisuutta erilaisten aineistojen suunnitteluun. Hallitset Adobe CC-ohjelmistot ja tunnet verkkotuotantoalustoja. Edellytämme ymmärrystä projektinhallinnasta sekä oma-aloitteisuutta ja vahvaa motivaatiota omaa työtä kohtaan sekä yhteistyötaitoja.

 

Ohjelmoija

 

Digitalents Helsinki etsii osaavaan joukkoonsa ohjelmoijaa, jonka tehtäviin kuuluu hankkeen omien tietojärjestelmien ohjelmointi sekä yhteistyökumppaneiden erilaisten projektien suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä työryhmän kanssa. Käyttämiämme teknologioita ovat

– sisällönhallintajärjestelmät, erityisesti Contentful sekä WordPress – php-ohjelmointi

– back-end ohjelmointi: Python, JavaScript, Node.js

– front-end ohjelmointi: HTML, CSS, JavaScript, React

 

Soveltuva alempi korkeakoulututkinto, vastaava opistoasteinen tutkinto, ammatillinen perustutkinto tai vastaava osaaminen. Alan harrastuneisuus katsotaan eduksi.

Suomen kielen osaaminen ei ole välttämätöntä, toimimme myös englannin kielellä.

Yhteydenotot ja hakemukset työnäytteineen (cv + github jos sellainen on)

 

Lisätiedot:
Jukka Kalkasmaa, uraohjaaja

 1. 09 310 36357 / 040 181 1682

 

ATTENDO

 

Tunnetko kutsumusta toimia ihmisten hyvinvoinnin eteen ja vastuu sekä itsenäinen työ motivoivat sinua? Jos vastauksesi on ”kyllä”, saatat olla tuleva attendolainen!

Attendo tuottaa palveluasumista ikäihmisille, kehitysvammaisille, vammautuneille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tuotamme kotihoitoa, kuntoutuspalveluita, terapiapalveluita, lastensuojelua sekä lastensuojelun perhehoitoa. Meillä työskentelee hoiva-avustajia, hoiva-apualaisia, lähihoitajia, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja ja sosiaalityöntekijöitä sekä hallinnon ja ateria- ja puhtauspalvelun ammattilaisia ympäri Suomea. Toimintamme lisää ihmisten hyvinvointi ja terveyttä.

Tarjoamme hoivatyöstä kiinnostuneille ja –alalla oleville keikkatöitä ja eripituisia sijaisuuksia sekä mahdollisuuksien mukaan jatkaa vakituisena työntekijänä. Etsimme tällä hetkellä tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

 

 • Siistijä/Hoiva-apulainen: Siistijän tehtäviin kuuluu asukashuoneiden ja saniteettitilojen, sekä yleisten tilojen siivous ja vaatehuolto. Hän tekee yhteistyötä hygieniavastaavan kanssa sekä huolehtii hygieniatarvikkeiden tilauksista. Työ on itsenäinen, jossa pääset suunnittelemaan työjärjestyksesi ja päiväsi kulun sekä voit vaikuttaa työaikaasi. Koulutusvaatimus: hygieniaosaaminen ja CEFR B1 suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 

 • Hoiva-avustaja: Hoiva-avustaja ohjaa asukkaita kunkin hoitosuunnitelman mukaisesti, auttaa asukkaita arkitoimissa kuten pukeutumisessa ja peseytymisessä, ja huolehtii hoivakodin yhteisestä puhtaudesta. Tämän lisäksi hän auttaa pitämään asukkaiden mielen vireänä seurustelemalla heidän kanssaan ja osallistumalla hoivakodin aktiviteetteihin. Koulutusvaatimus: hoiva-avustajan koulutus tai kaksi lähihoitajan tutkinnon osaa ja CEFR B1 suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 

 • Lähihoitaja: auttaa asukkaita heidän arkisissa toimissa, alkaen ruokailusta henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimiseen. Lisäksi he edistävät asukkaiden henkistä ja fyysistä terveyttä ja toimintakykyä. Lähihoitaja osallistuu viikoittaiseen ulkoilu-, liikunta- ja kulttuuriohjelman suunnitteluun ja toteutukseen sekä kannustavat asukkaita osallistumaan aktiviteetteihin sekä ajankohtaisiin asioihin. Koulutusvaatimus: Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai perushoitaja ja CEFR B2 suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

 

Tule rohkeasti meidän ständillemme kysymään ja keskustelemaan lisää työmahdollisuuksista!

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju. Päivittäin 16 000 tiimiläistä pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaiden viihtymiseen, tulivatpa he majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä. Scandicilla on Suomessa 70 hotellia 31 eri paikkakunnalla. Hotellivalikoimaan kuuluvat Scandic –hotellien lisäksi kansainväliset Hilton –hotellit, Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sekä historiallinen Hotelli Seurahuone Helsinki. Scandic Suomi on valittu Pohjoismaiden matkailualan kiinnostavimmaksi työnantajaksi sekä vuoden 2017 ja 2018 parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work tutkimuksessa.

 

 

 

SCANDIC HOTELS

Kokki, joka jaat kanssamme intohimon ravintolaelämysten tuottamiseen

 

Keittiötiimiläiseme loihtivat päivittäin fantastisia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat meidän laillamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptiamme edelleen.

 

Kokin työtehtävät:

 

 • Perinteiset kokin työt laadukkaasti toteutettuna.
 • Ruokakonseptimme toteuttaminen ja sen kehittäminen.
 • Yhteistyö kaikkien osastojen työntekijöiden kanssa.
 • Varmistaa, että lakeja ja ympäristöön, terveyteen sekä turvallisuuteen liittyviä säädöksiä noudatetaan.
 • Ylläpitää positiivista ja tehokasta työympäristöä keittiössä.
 • Noudattaa luomu- ja laatumerkittyjen tuotteiden käsittelyyn liittyviä käytäntöjä sekä lajittelua.
 • Opastaa harjoittelijoita ja uusia työntekijöitä.

 

Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja siksi työympäristössäsi käytetään tuoreita raaka-aineita, kemikaalittomia puhdistusaineita ja omaa hanavettä.

 

Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan keittiötyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

 • Kokkikoulutusta tai vastaava kokemusta.
 • Hyvää ruoka- ja juomatietoutta.
 • Englannin tai jonkin skandinaavisen kielen taitoa.

 

Tarjoilija

 

Tarjoilija, joka haluat luoda ikimuistoisia kokemuksia

 

Ravintolamme henkilökunta luo ja tarjoilee päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi omalla persoonallamme, jolloin pystymme luomaan heille yksilöllisiä ja ikimuistoisia kokemuksia.

 

Tarjoilijan työtehtävät

 

 • Tarjota asiakkaillemme yksilöllistä maailmanluokan palvelua.
 • Opastaa, suositella ja tarjoilla ruokia sekä juomia.
 • Myötävaikuttaa siihen, että osasto saavuttaa tavoitteensa ja edistää aktiivisesti lisämyyntiä.
 • Huolehtia siitä, että Scandicin standardeja ja konsepteja noudatetaan.
 • Pitää ravintolasali houkuttelevana ja raikkaana.
 • Hallita kassatoimintoja
 • Ylläpitää miellyttävää ja tehokasta työilmapiiriä
 • Opastaa harjoittelijoita ja uusia työntekijöitä

 

Kestävä kehitys on meille tärkeää, ja siksi työympäristössäsi käytetään tuoreita raaka-aineita, kemikaalittomia puhdistusaineita ja omaa hanavettä.

 

Pyrimme tukemaan työ- ja vapaa-ajan tasapainoa, jotta voit keskittää energiasi luovaan ravintolatyöskentelyyn ja ainutkertaisten kokemusten tarjoamiseen vieraillemme.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

 • Aiempaa kokemusta palveluammatissa.
 • Hyvää ruoka- ja juomatietoutta.
 • Puhut englantia tai jotain skandinaavista kieltä.

 

 

HELSINGIN KIERRÄTYSKESKUS RY

 

Tule töihin Kierrätyskeskukseen!

 

Haluatko vahvistaa aiempaa osaamistasi tai mietitkö, sopisiko sinulle uudenlainen työ? Tarjoamme pidempään töitä etsineille monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä. Yhteiskunnallisena yrityksenä haluamme tarjota mahdollisimman monelle erilaisessa elämäntilanteessa olevalle henkilölle matalan kynnyksen väylän takaisin työelämään. Tervetuloa töihin kiertotalouden ytimeen sekä osaksi mukavaa ja tasavertaista yhteisöä!

Tehtävät ovat työkokeilupaikkoja, joissa on myös mahdollisuus edetä tilanteen mukaan määräaikaisiin, palkkatuettuihin tehtäviin. Monipuolisten työmahdollisuuksien lisäksi sinun on mahdollista osallistua talon sisäisiin koulutuksiin sekä henkilökohtaiseen työhönvalmennukseen. Saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi!

 

Tällä hetkellä avoimena useita tehtäviä erityisesti:

 

 • Lajittelu- ja hinnoittelutehtävissä, jotka sisältävät tuoteryhmäkohtaisesti tavaran arviointia ja hintaluokittelua sekä myymälöihin menevien tavaraerien pakkaamista esimerkiksi rullakoihin sekä väli- ja kausivaraston järjestelytöitä. Aitiopaikka aloittaa kiertotalouteen tutustuminen! Päivätyö. Mahdollisuuksia erityisesti Espoossa.

 

 • Myymälä- ja logistiikkatehtävissä, jossa pääset työskentelemään joko myymälässä ja/tai tavaran vastaanotossa. Tehtäviäsi ovat esim. hyllytys-, kassa- tai myyntitehtävät. Logistiikkatehtäviin kuuluvat erilaiset varastotyöt: asiakaspalvelu, saapuvan tavaran vastaanotto ja varattujen tavaroiden luovutus asiakkaille. Vuorotyö myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Mahdollisuuksia löytyy Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta.

 

Lisäksi työmahdollisuuksia:

 

 • Kuljetustehtävissä, korjaus- ja huoltotehtävissä sähkö-, elektroniikka- sekä polkupyöräverstaallamme ja huonekaluverhoilijan tehtävä Plan B:llä sekä esimiestehtäviä myymälä- ja logistiikkapuolella.

 

Yleisiä edellytyksiä:

 • Aiempaa kokemusta kaikkiin tehtäviin ei tarvitse olla, motivoitunut asenne riittää!
 • Kaikkiin tehtäviin sisältyy lahjoitetun tavaran käsittelyä ja osin nostamista/kantamista. Suurin osa tehtävistä on seisomatyötä, osassa tehtävissä osittain istumista. Emme suosittele työympäristöä pölyallergisille.
 • Kierrätyskeskuksen työkieli on suomi ja pääosin työtehtävät edellyttävät, että selviää arkisista puhetilanteista suomen kielellä.
 • Työaika on 32 tuntia 56 minuuttia viikossa, mikä on 85% yleistyöajasta (AVAINTES)

 

 

BARONA

 

Etsimme asiakasyrityksillemme vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin taloushallinnon ja hallinnon asiantuntijoita. Työsuhteet solmitaan joko suoraan asiakasyrityksemme kanssa tai Baronan kanssa vuokratyösuhteena.

 

Haemme osaajia mm. seuraaviin tehtäviin:

 

 • taloushallinto – tai muu hallinnollinen assistentti
 • reskontranhoitaja,
 • laskuttaja
 • tallentaja

 

 

 

SOL PALVELUT OY

Etsitkö uutta elämäntilanteeseesi sopivaa työtä? Haluatko hypätä uudenlaisten työhaasteiden pariin siivous-, kiinteistö- tai turvallisuusalalla?

SOL rekrytoi innokkaita tekijöitä erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulla. Tarjolla on monipuolisia mahdollisuuksia, oli tavoitteenasi sitten uusien työhaasteiden kohtaaminen, koulun ohessa työskentely tai ammattitaitosi kehittäminen. Sinulla on mahdollisuus työllistyä myös ilman aikaisempaa kokemusta, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Odotamme, että olet

– Luonteva asiakaspalvelija

– Reipas ja yhteistyökykyinen tiimiläinen

– Motivoitunut tekijä

 

Tarjoamme sinulle

 

– Joustavan ja turvallisen työympäristön

– Hyvän perehdytyksen

– Mahdollisuuden etenemiseen

– Aurinkoisen ja kannustavan tiimin

Tule juttelemaan työtehtävistä solilaisten kanssa lisää! Voit myös tutustua SOLiin ja avoimiin työpaikkoihimme täältä: https://www.sol.fi/.

 

 

Helsingin NMKY ry/Y-Care TAT – yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja vertaisuutta.

 

TAT tarjoaa merkityksellistä tekemistä eri kieli- ja kulttuuritaustaisille työnhaun ja oman polun tueksi – toiminnan avulla työelämään. Koulutuksia, ryhmätoimintaa, yksilöohjausta ja paljon muuta! Syksyn toiminta starttaa 2.9.2019, tule nappaamaan viikko-ohjelma mukaan.

 

Valmistaudu haastatteluun yhdessä!

 

Treenataan haastattelua ennen kun tutustut työnantajiin (sparrailua ja yhdessä oppimista). Voit samalla tutustua toimintaamme, joka tukee työnhakuasi: harrastustoimintaa, koulutusta, vertaistukea ja mentorointia.

 

Mahdollisuudet kanssamme syksyllä?

 

Tuntitöitä vertaisohjaajille, työkokeiluja ja vapaaehtoistoimintaa, tule rohkeasti kysymään lisää!

 

 

 

ESPOON KAUPUNKI

 

Useita tehtäviä Espoon kaupungin eri toimialoilla: sivistystoimi, sosiaali- ja terveystoimi, tekniikka – ja ympäristötoimi sekä konsernihallinto.

Yhteys:
info@makoisaduuni.com

Jos haluat tuoreimmat kuulumiset hankkeeseen liittyen, voit liittyä postituslistallemme alta.

Käy tykkäämässä Makoisaduunin Facebook-sivuista ja löydät mm. rekrytapahtumia, ajankohtaisia alan kuulumisia sekä tietoa työnantajien ja –tekijöiden tuista ja neuvontapalveluista.

Copyright 2019 | Helsingin kaupunki, Uudenmaan TE-Toimisto, Stadin AO