TyömahdollisuuksiaVinkkejäYhteistyö

Treamer – tekijöitä nopeasti ja töihin helposti

Eveliina Miettinen Treamer

Kuvassa Treamerin Eveliina Miettinen

Yksi Makoisaduunin loistavista yhteistyökumppaneista on suomalainen startup-yritys Treamer, jonka kanssa teemme yhteistyötä auttaaksemme koronan kurittamaa ravintola-alaa uuteen nousuun.

Treamer tarjoaa mobiilisovelluksen, jossa työntekijät ja työantajat voivat kohdata helposti ja nopeasti. Treamer hoitaa kaikki työsuhteen lakisääteiset velvoitteet ja huolehtii työntekijöiden oikeuksista.

Me näemme, että meidän tehtävä on tuoda osaaminen ja ihminen näkyväksi ja, että jokaisella pitää olla mahdollisuus tehdä duunia” kertoo Treamerin myyntijohtajana työskentelevä Eveliina Miettinen.

Eveliina itse päätyi Treamerille vuoden 2019 keväällä. Hänellä on runsaasti kokemusta niin henkilöstöpalvelualasta kuin ravintola-alastakin ja ennen Treamerilla aloittamistaan hän ehti myös testata keikkatyön tekemistä Treamerin sovelluksen kautta.”Testasin appia työntekijänä ja päädyin tekemäänkin yhden keikan. Sain kolmessa päivässä palkan tilille ja ihmettelin, että voiko tää oikeesti olla näin helppoa. Siitä jäi sellainen kutkuttava tunne Treamerista ja tässä nyt ollaan.”

Makoisaduunin kanssa yhteistyö lähti käyntiin koronakevään aikana, kun yhteinen halu auttaa ravintola-alaa löytyi. ”Kaikilla on oikeus tehdä töitä ja työn tekeminen pitäisi tehdä mahdollisimman helpoksi. Mielelläni aina autan siinä missä vaan voin, jos tavoitteena on tukea ja edistää työllisyyttä” Eveliina kertoo.

Mikä on Treamer?

Muista alan toimijoista Treamer eroaa siinä, että kaikki tapahtuu mobiilisovelluksen välityksellä – kuka tahansa voi ladata sovelluksen, rekisteröityä ja tulla valituksi keikoille.

Maailma muuttuu ja yritykset tarvitsevat lisäkäsiä paljon nopeammin ja joustavammin. Lisäksi ihmisillä on myös oma tarve toteuttaa itseään ja rakentaa uraa ihan eri tavalla kuin ennen” Eveliina avaa tarinaa Treamerin taustalla.

Treamer onkin saanut nimensä englanninkielisestä sanasta ”dreamer” ja sovelluksen kautta töitä saaneita kutsutaan treamereiksi.”Taustalla on ajatus siitä, että tehdään unelmista totta” Eveliina lisää.

Vaikka kyseessä on nimenomaan keikkatöitä varten kehitetty alusta, jonka vahvuuksia ovat nopeus ja lyhyet keikat, niin usein on syntynyt myös pidempiaikaisia työsuhteita. ”Hyvin usein keikkatyö saattaa poikia jonkun vakituisen työn ja hyvin hoidetut hommat avaavat yleensä ovia muutenkin.

Treamer ei ole toimialasidonnainen vaan sovelluksesta löytyy töitä laidasta laitaan eri aloilta. Ravintola-ala on kuitenkin vahvasti edustettuna, koska ravintola-alalla käytetään paljon keikkatyötä ja se onkin yksi edelläkävijä keikka- ja vuokratyömaailmassa.

Treamer ja poikkeuksellinen kevät

Tykkään siitä, että startupissa me pystytään reagoimaan tosi nopeasti kaikkiin muutoksiin” Eveliina kertoo. Koronan vaikutukset näkyivät alalla voimakkaasti, mutta Treamer pystyi reagoimaan tähän ja auttamaan omia vuokratyöntekijöitään esimerkiksi tarjoamalla korvaavaa työtä toisista yrityksistä. Asiakasyritysten tarpeisiin on myös pystytty vastaamaan:

Meidän avulla yritykset pystyi tosi nopeasti skaalaamaan sitä omaa toimintaansa ensin nopeasti alas ja sitten taas nopeasti ylös. Selkeästi nopeille toimijoille ja meidän palveluille on ravintola-alalla kysyntää niin yritysten kuin työntekijöidenkin puolella.”

Poikkeuksellisen kevään aikana syntyi yhteistyö Makoisaduunin kanssa, kun ravintola-alaa haluttiin auttaa takaisin jaloilleen ja tähän löytyy paljon yhteistä intohimoa. Yhdessä Stadin AO:n, Helsingin kaupungin ja Uudenmaan TE-palveluiden yhteistyöprojekti ”Makoisaduunin” sekä startup-yritysten Treamerin ja M01:n kanssa tavoitteena on saada ravintoloille mahdollisuus maksimoida myyntinsä, työllistää taas ihmisiä ja saada kokonaispyörä pyörimään.

Miksi liittyä Treameriin?

Työnantajana

Treameria käyttämällä autat alan lomautettuja ja työttömäksi jääneitä ammattilaisia takaisin töihin.

Työntekijää etsiville yrityksille sovelluksen käyttö on myös todella helppoa – kaikki työnantajan velvoitteet ovat Treamerilla eli Treamer toimii treamereiden työnantajana keikkojen ajan. Asiakasyritys maksaa vain toteutuneista työtunneista eli riskejä ei juurikaan ole. Treamerin käyttö ei myöskään sido mihinkään.

Käyttämällä Treameria sulla on aina olemassa oleva sovellus, jonka kautta voit tavoittaa tällä hetkellä yli 31 000 käyttäjää. Voit siis saada duuniin kenet tahansa just silloin, kun on sellainen tilanne.”

Treamerissa yritys pääsee itse valitsemaan työntekijän tai vaihtoehtoisesti Treamer auttaa valinnassa. Apukäsiä on mahdollista saada paikalle jo saman päivän aikana – parhaimmillaan jopa alle tunnissa.

Meidän ennätys on alle puoli tuntia, että tekijä on saatu paikalle” Eveliina kertoo. Esimerkiksi Treamerin ravintola-alan asiakasyrityksen, Allas Sea Poolin, toimintaa ohjaa vahvasti vallitseva säätilanne ja työntekijöiden tarve saattaa ilmetä tunneissa. Treameria käyttämällä yritys on pystynyt vastaamaan Suomen nopeasti muuttuvissa keliolosuhteissa vaihtelevaan työvoimantarpeeseen.

Yhteistyössä Makoisaduunin kanssa Treamer tarjoaa nyt myös ainutkertaisen edun. Kun käytät rekisteröityessäsi kampanjakoodia MAKOISADUUNI, saat ensimmäiset 10 vuoroa ilman palvelumaksua!

Lisäkäsiä nopeasti – toimi näin:

  • Lataa sovelluskaupasta Treamer tai rekisteröidy työnantajaksi osoitteessa treamer.com ja lataa sovellus puhelimeesi
  • Käytä rekisteröityessäsi kampanjakoodia MAKOISADUUNI
  • Avaa työtehtävä
  • Valitse tekijä
  • Kuittaa työ maksuun
  • Anna palautetta työntekijälle keikan jälkeen

Työntekijänä

Työntekijöille on Treamerissa oma Makoisaduuni-ryhmä, johon liittymällä työnhakija saa ensimmäisenä tiedon kaikista avoimista ravintola-alan keikoista. Mielenkiintoiset ravintola-alan keikat kohdennetaan erityisesti tälle ryhmälle, jolloin niitä pääsee myös hakemaan ensimmäisenä.

Treamerissa työntekijät saavat arvion tehdystä keikasta, joka näkyy kaikille työnantajille.

Me ollaan täysin läpinäkyviä siinä, että ketä meillä siellä on. Me verifioidaan, että ihminen on se, kuka se sanoo olevansa ja sitten työntekijä voi itse myydä omalla profiilillaan osaamistaan ja lisäksi sieltä näkyy vielä ne työnantajien antamat arviot keikoista” kertoo Eveliina.

Oli tavoitteena sitten lisätienestien ansaitseminen tai jalan saaminen oven väliin, niin Treamer toimii molemmissa tarkoituksissa. Myös palkanmaksu on nopeaa.

Ja Makoisaduuni-ryhmän liittymällä keikkojen löytäminen on vielä tavallistakin helpompaa.

Töitä nopeasti – toimi näin:

  • Lataa sovelluskaupasta Treamer puhelimeesi​
  • Täydennä profiilisi ja vahvista henkilöllisyytesi. Lataa kuva, kopio henkilöllisyystodistuksestasi ja verokorttisi​
  • Kun profiilisi on valmis – liity Makoisaduuni -tiimiin tästä https://bit.ly/2LmLhxl
  • 24 h kuluessa olet valmis vastaanottamaan töitä. Saat tiedon suoraan puhelimeesi avoimesta työstä.​

 

Otsikon kuva: Peppi Lehmussaari

Leave a Reply