KOULUTUKSET

Käytännön työkokemuksen lisäksi sinulla ja työnyhteisölläsi on mahdollisuus monenlaisiin osaamista tukeviin lisäkoulutuksiin niin tuoreille tekijöille kuin jo karaistuneille konkareillekin.

 • Ammatillinen työvoimakoulutus

  Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa. Maksutonta ammatillista työvoimakoulutusta järjestetään ammatillisissa aikuiskoulutuskeskuksissa, korkeakouluissa sekä yksityisissä oppilaitoksissa.

  Työvoimakoulutuksesta TE-palvelujen sivuilta.


 • Rekrykoulutus

  RekryKoulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin. Sen tavoitteena voi olla lisä-, täydennys- tai ammatinvaihtoon tähtäävä koulutus. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. RekryKoulutus voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa. Työllistyä voi esimerkiksi myös vuokratyövoimaa tarjoavaan yritykseen tai yrittäjänä toimeksiantosuhteeseen työnantajan kanssa.

  Tutustu RekryKoulutukseen TE-palvelujen sivuilla.


 • TäsmäKoulutus

  TäsmäKoulutus on yrityksen nykyiselle henkilöstölle suunnattua koulutusta, kun yrityksen toiminta tai sen käyttämä teknologia muuttuu. Koulutus päivittää yrittäjän tai työntekijöiden osaamisen uusien vaatimusten tasalle. TäsmäKoulutusta voivat hankkia etenkin pienet ja keskisuuret yritykset. Koulutukseen voivat osallistua myös yrittäjä itse sekä yrityksen vuokratyöntekijät. Työ- ja elinkeinohallinto osallistuu TäsmäKoulutuksen rahoittamiseen.

  Tutustu TäsmäKoulutukseen TE-palvelujen sivuilla.


 • Yhteishankintakoulutus

  Työ- ja elinkeinopalvelut suunnittelevat ja toteuttavat ammatillista koulutusta usein yhteistyössä työnantajien kanssa. Yhteishankintakoulutuksella yritys voi mm. etsiä ammattitaitoisia työntekijöitä, silloin kun yrityksen tarvitsemia osaajia ei valmistu muusta koulutuksesta. Yhteishankintakoulutuksissa työnantaja osallistuu koulutuksen rahoitukseen ja opiskelijavalintaan. Koulutuksiin voivat osallistua myös yrittäjä itse sekä yrityksessä työskentelevät vuokratyöntekijät.

  Yhteishankintakoulutuksesta TE-palvelujen sivuilta.


 • MuutosKoulutus

  MuutosKoulutuksella yritys voi kantaa vastuuta työntekijöidensä tulevaisuudesta, kun työt loppuvat ja yritys irtisanoo tuotannollisista tai taloudellisista syistä henkilöstöään. Koulutus soveltuu myös tilanteisiin, joissa henkilöstöä lomautetaan toistaiseksi ja paluu aiempaan työhön on epävarmaa.

  MuutosKoulutuksesta TE-palvelujen sivuilta.

Yhteys:
info@makoisaduuni.com

Jos haluat tuoreimmat kuulumiset hankkeeseen liittyen, voit liittyä postituslistallemme alta.

Käy tykkäämässä Makoisaduunin Facebook-sivuista ja löydät mm. rekrytapahtumia, ajankohtaisia alan kuulumisia sekä tietoa työnantajien ja –tekijöiden tuista ja neuvontapalveluista.

Copyright 2019 | Helsingin kaupunki, Uudenmaan TE-Toimisto, Stadin AO