TULEVAT TAPAHTUMAT

 

TULEVAT TYÖNANTAJATREFFIT

Aika:
19.11.2019 09:45 – 12:00

Paikka:
Ohjaamo Helsinki, Fredrikinkatu 48, Kamppi, Helsinki

Teema:
Staffpoint rekrytoi kokkeja ja tarjoilijoita sesonkitöihin eri puolelle Lappia (18-29 vuotiaat)

 

Aika:
3.12.2019 10:00 – 12:00

Paikka:
Stoa, Turunlinnantie 1, Itäkeskus, Helsinki

Teema:
Subway rekrytoi sandwich artisteja töihin

 

Aika:
12.12.2019 13:00 – 15:00

Paikka:
Maunulatalo, Metsäpurontie 4, Maunula, Helsinki

Teema:
VMP rekrytoi keittiötyöntekijöitä (ja rakennustyöntekijöitä, tuotantotyöntekijöitä, siivoojia)

MENNEET TAPAHTUMAT

MEGAMAKOISA

Aika
29.10.2019 11:00-14:00

Paikka
Teurastamo, Työpajankatu 2, Helsinki

Megamakoisa oli majoitus- ja ravitsemisalan tapahtuma, joka keräsi yli 600 alan yrittäjää, opiskelijaa, työnhakijaa ja alanvaihtoa suunnittelevaa verkoistumaan ja kuulemaan alan treidestä. Megamakoisa-tapahtumassa alan ammattilaiset ja alasta kiinnostuneet kohtasivat. Megamakoisassa kiteytyivät alan trendit, uusimmat hotit ja uudet sekä uusvanhat tekijät. Kantavina teemoina olivat uramahdollisuudet, osaamisen kehittäminen sekä perinteiden ja käsityötaitojen uusi nousu.

Puhujina Megamakoisassa olivat Petra Morbin Stadin ammatti- ja aikuisopistosta, Antti Tuomola ResQ Clubilta, Kreivi Henrik Creutz Malmgårdin kartanolta sekä Marjukka Mikkola Martoilta. Paneelikeskusteluun unelmiin uskomisesta, toteuttamisesta ja tulevaisuuden visioista osallistuivat Eveliina Haarala Puurolasta sekä Mikko Mykkänen Helsinki Distilling Company:lta.

 

Yritykset ja speed date-työhaastattelut

Huikeiden puhujien lisäksi Megamakoisasta löytyi myös hieno liuta hotelli-, ravintola- ja kahvila-alalle aktiivisesti rekrytoivia yrityksiä, joista osa suoritti pikahaastatteluja. Paikalla olivat ISS Palvelut, Treamer, Efectivo, Proextra, Rainmaker, Palmia, Fazer Food Services, Scandic Hotels, Finnair Kitchen, Enjoy, Subway, Skiffer, HOK-Elanto, Palvelukeskus Helsinki ja Staffpoint.

Asiantuntijat

Tapahtumassa toimi myös asiantuntijahuone, josta löytyivät työllisyyden ammattilaisia, jotka neuvoivat niin koulutus-, työnhaku-, yrittäjyyden- ja osatyöllisyydenkin asioissa. Samassa tilassa toimi myös Springhousen vetämä CV-paja.
Paikalla olivat
– Uudenmaan TE-toimisto: Palkkatuki, Yrityspalvelut, Psykologit, Alkavan yrittäjän palvelut
– Stadin AO: Osaamiskeskus, Työllisyyden palvelut, Hakutoimisto, Oppisopimus
– Helsingin kaupunki/Elinkeino-osasto: Työllisyyspalvelut nuoret, Työllisyyspalvelut aikuiset (Duunipolku-hanke, Women to Work-hanke), Helsinki-Lisä, Digirasti, Työllisyyden palvelutori, NewCo

 

Yhteys:
info@makoisaduuni.com

Jos haluat tuoreimmat kuulumiset hankkeeseen liittyen, voit liittyä postituslistallemme alta.

Käy tykkäämässä Makoisaduunin Facebook-sivuista ja löydät mm. rekrytapahtumia, ajankohtaisia alan kuulumisia sekä tietoa työnantajien ja –tekijöiden tuista ja neuvontapalveluista.

Copyright 2019 | Helsingin kaupunki, Uudenmaan TE-Toimisto, Stadin AO