TULEVAT TAPAHTUMAT

Tulevista tapahtumista ilmoitetaan tällä sivulla!

MENNEET TAPAHTUMAT

Rekrytointitilaisuudet sadonkorjuutöihin 26.5. ja 28.5.

Satokausi-projekti tarjoaa kausityömahdollisuuksia helsinkiläisille työnhakijoille Uudenmaan alueella. Työtehtävinä on muun muassa marjojen, vihannesten ja juuresten sadonkorjuutyötä, taimien istutusta, perunan nostoa ja tuotteiden pakkausta. Työ ei vaadi erillistä kokemusta ja siihen opastetaan Satokausipassin suorittamalla sekä paikan päällä työn alkaessa.

Rekrytointitilaisuudet kausitöihin järjestetään netissä 26.5. ja 28.5. eri tiloille. Tapahtumassa saat lisätietoa työpaikoista, niihin liittyvästä perehdytyksestä (Satokausipassi) ja mahdollisista työmatkakuljetuksista. Tapahtumassa sovitaan myös alustavat haastatteluaikataulut.

Työssä onnistumisen edellytyksiä ovat hyvä fyysinen kunto, huolellisuus toistuvissa työtehtävissä sekä reipas asenne töitä kohtaan. Poimintatyössä sovelletaan urakkapalkkausta, jossa lopullisen ansion määrä riippuu henkilökohtaisesta työsaavutuksesta.

Kevään sääolosuhteista riippuen poimintakausi alkaa kesäkuun alkupuolella ja jatkuu pitkälle elokuuhun.

Rekryilaisuuksiin voi liittyä alla olevista linkeistä:

Rekrytilaisuus 26.5. klo 14–15
Rekrytilaisuus 28.5. klo 14–15

Lisätietoja:

www.hel.fi/toihinmaalle
neuvontanumero 09-310 28729 (arkisin klo 9–12)
toihinmaalle@hel.fi

Yhteistyö: TE-palvelutkausitöitä.fisäsongsarbete.fiseasonwork.fi

Mukana ovat: Parikan marjatila (Vihti), Tapiolan luomutila (Sipoo), Tuomas Kekki (Vihti), Wennberg (Hyvinkää), Puhdas Sato Oy (Kuopio) ja Työelämän uudistusliittouman osuuskunta

 

 

MEGAMAKOISA

Aika
29.10.2019 11:00-14:00

Paikka
Teurastamo, Työpajankatu 2, Helsinki

Megamakoisa oli majoitus- ja ravitsemisalan tapahtuma, joka keräsi yli 600 alan yrittäjää, opiskelijaa, työnhakijaa ja alanvaihtoa suunnittelevaa verkoistumaan ja kuulemaan alan treidestä. Megamakoisa-tapahtumassa alan ammattilaiset ja alasta kiinnostuneet kohtasivat. Megamakoisassa kiteytyivät alan trendit, uusimmat hotit ja uudet sekä uusvanhat tekijät. Kantavina teemoina olivat uramahdollisuudet, osaamisen kehittäminen sekä perinteiden ja käsityötaitojen uusi nousu.

Puhujina Megamakoisassa olivat Petra Morbin Stadin ammatti- ja aikuisopistosta, Antti Tuomola ResQ Clubilta, Kreivi Henrik Creutz Malmgårdin kartanolta sekä Marjukka Mikkola Martoilta. Paneelikeskusteluun unelmiin uskomisesta, toteuttamisesta ja tulevaisuuden visioista osallistuivat Eveliina Haarala Puurolasta sekä Mikko Mykkänen Helsinki Distilling Company:lta.

Yritykset ja speed date-työhaastattelut

Huikeiden puhujien lisäksi Megamakoisasta löytyi myös hieno liuta hotelli-, ravintola- ja kahvila-alalle aktiivisesti rekrytoivia yrityksiä, joista osa suoritti pikahaastatteluja. Paikalla olivat ISS Palvelut, Treamer, Efectivo, Proextra, Rainmaker, Palmia, Fazer Food Services, Scandic Hotels, Finnair Kitchen, Enjoy, Subway, Skiffer, HOK-Elanto, Palvelukeskus Helsinki ja Staffpoint.

Asiantuntijat

Tapahtumassa toimi myös asiantuntijahuone, josta löytyivät työllisyyden ammattilaisia, jotka neuvoivat niin koulutus-, työnhaku-, yrittäjyyden- ja osatyöllisyydenkin asioissa. Samassa tilassa toimi myös Springhousen vetämä CV-paja.
Paikalla olivat
– Uudenmaan TE-toimisto: Palkkatuki, Yrityspalvelut, Psykologit, Alkavan yrittäjän palvelut
– Stadin AO: Osaamiskeskus, Työllisyyden palvelut, Hakutoimisto, Oppisopimus
– Helsingin kaupunki/Elinkeino-osasto: Työllisyyspalvelut nuoret, Työllisyyspalvelut aikuiset (Duunipolku-hanke, Women to Work-hanke), Helsinki-Lisä, Digirasti, Työllisyyden palvelutori, NewCo

Yhteys:
info@makoisaduuni.com

Jos haluat tuoreimmat kuulumiset hankkeeseen liittyen, voit liittyä postituslistallemme alta.

Käy tykkäämässä Makoisaduunin Facebook-sivuista ja löydät mm. rekrytapahtumia, ajankohtaisia alan kuulumisia sekä tietoa työnantajien ja –tekijöiden tuista ja neuvontapalveluista.

Copyright 2019 | Helsingin kaupunki, Uudenmaan TE-Toimisto, Stadin AO